Start kurset

Dette e-læringskurset er bygd opp av 5 moduler. Vi anbefaler at du tar kurset i sin helhet, det tar ca 2 timer.

Registrer deg som bruker ved å klikke på Registrer i menyen oppe til høyre. I registreringsvinduet fyll inn (selvvalgt) brukernavn og skriv inn e-postadresse. Du får tilsendt registreringsbekreftelse med link til tildelt passord. Du kan bruke det tildelte passordet eller tilbakestille det til et selvvalgt passord. Husk å klikke Bekreft passord.

Hvis du ikke mottar e-post med registreringsbekreftelse, sjekk mappen for spam/søppelpost i e-post-leseren din. Problemer med registrering/innlogging? Kontakt Egil Haga: tlf 22923442/22923473 eller epost egil.haga@medisin.uio.no

Pga av ferieavvikling i juli vil det i dette tidsrommet ta lengre tid for oss å svare på spørsmål. Dersom det haster (f.eks. med å få tilsendt kursbevis) ta kontakt på nssf-post@medisin.uio.no eller tlf 22923473.

Om du må avbryte din gjennomgang av kurset, fortsetter du der du slapp sist ved å logge deg inn. Hvis du ved senere innlogging har mistet passordet, gå til Registrer (under registreringsvinduet finner du link til Mistet passordet ditt?).

Gi oss en tilbakemelding (link øverst til høyre) når du har tatt kurset! Det tar bare et par minutter, og hjelper oss til å utvikle kurset videre.